Jouw succes als ondernemer wordt grotendeels bepaald door je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden.


“Wie leiding wil geven aan anderen, moet eerst leren om leiding te geven aan zichzelf. Wát is de koers die je wilt varen? Hoe kun je meer jezelf zijn, zoals je bent op je beste momenten?”
Ben Tiggelaar – Dromen, Durven, DOEN!

Haal meer uit jezelf als ondernemer.
Haal meer uit jouw bedrijf.

“Ik ken Eric als een bijzonder hartelijk persoon die zeer kundig is en betrokken bij zijn klanten. Ik heb een Ondernemerstest bij Eric laten doen. De evaluatie hiervan heeft me een ware spiegel voorgehouden over mezelf. Het was zo gedetailleerd en klopte helemaal. Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in mezelf als ondernemer. Ik benadruk nu meer mijn sterke punten en de punten die nog wat aandacht verdienen ben ik druk mee bezig. Dank voor dit inzicht Eric!”
Yvon le Beyeuc
My Advertising

Ontdek nu geheel gratis en vrijblijvend je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden.Reeds binnen 2 à 3 werkdagen een volledige telefonische bespreking.

Begin hier met de Gratis Ondernemerstest!

Waar sta ja als ondernemer?
Wat zijn je sterke kanten? Waar zitten de valkuilen?
Kom het nú te weten!

“Over de duidelijk kan ik zeggen perfect: helder, transparant, begrijpbaar. De ondernemerstest van test2know selectie vormt een totaal beeld van de betreffende persoon. Het meest waardevolle aan deze test vond ik de persoonlijke benadering van Eric, en het verkrijgen van informatie omtrent de punten van aandacht naar je persoon zelf. Ik zal hier terdege in de toekomst rekening mee gaan houden.”
Ton Kersten
AROS
“Nogmaals dank voor het toelichten van de uitkomsten van de Ondernemerstest. De uitkomsten zijn mij zeer goed bevallen. Er zijn geen nieuwe dingen aan het licht gekomen, maar het is altijd goed om te weten of bepaalde persoonlijke dingen al dan niet zijn veranderd.

Persoonlijke eigenschappen zijn heel goed herkenbaar en ook door de Ondernemerstest aan het licht gekomen. De telefonische uitleg door Eric is onmisbaar voor een duidelijk beeld. De uitkomsten van de test zijn ook herkenbaar door de huidige situatie waarin ik mij bevind. Het is dus zeker een momentopname.

Ik zou deze test iedereen aanraden die het niet erg vindt om kritisch naar zichzelf te kijken en probeert er wat van te leren. Heel veel succes met het ‘eye openen’ van enthousiaste ondernemende persoonlijkheden.”

Mvg,
Feike Parinussa
Tablemanager at Holland Casino

Kom nu te weten wat je sterke en minder sterke kanten zijn, en wat je eraan kan doen.
Reeds binnen 2 à 3 werkdagen een volledige telefonische bespreking.

Begin hier met de Gratis Ondernemerstest

Let op! Deze professionele Ondernemerstest wordt alléén aangeboden aan (startende) ondernemers, directieleden, managers, én eindverantwoordelijken voor personeelszaken!