“Goedemiddag Eric, heb net op mijn gemak het verslag doorgelezen. Kan wel zeggen dat de omschrijving van de grafiek mij wel in positieve zin heeft doen verbazen. Erg indrukwekkend om te lezen dat iemand die mij niet kent, mijn persoonlijkheid beter weet te beschrijven dan ik zelf ooit zou kunnen. De samenvatting geeft echt precies aan hoe ik nu in het leven sta en waar mijn “zwakke” punten zitten.
In ieder geval wil ik je bedanken voor de prettige bespreking aan de telefoon en zal ik je waarschijnlijk nog wel een keer ontmoeten op kantoor.”
Kirsten Wouters,
Commercieel Medewerker Binnendienst
BvCM – Tailormade Credit Management
“Ik ken Eric Snissaert als een bijzonder hartelijk persoon die zeer kundig is en betrokken bij zijn klanten. Ik heb een Ondernemerstest bij Eric laten doen. De evaluatie hiervan heeft me een ware spiegel voorgehouden over mezelf. Het was zó gedetailleerd en klopte helemaal. Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in mezelf als ondernemer. Ik benadruk nu meer mijn sterke punten en de punten die nog wat aandacht verdienen ben ik druk mee bezig. Dank voor dit inzicht Eric!”
Yvon le Beyeuc
My Advertising
Het testen van een persoon voor de aanname geeft je extra informatie of je de juiste persoon selecteert en, als je hem geselecteerd hebt, je hem beter kunt begeleiden zodat hij beter functioneert binnen het bedrijf.
De kosten van de testen wegen niet op tegen de besparing van de kosten van een verkeerd aangenomen iemand. De testen van Eric Snissaert geven een adequaat beeld van de persoonlijkheid én of hij de juiste kwaliteiten en persoonlijkheid heeft voor die bepaalde functie. De IQ-test geeft een goed objectief beeld of de kandidaat de juiste basis qua intelligentie heeft voor zijn functie.”
Marcel Visschers
Directeur NES Health
“De uitslag van de capaciteitentest was heel erg apart en zeer leerzaam, je legt alles duidelijk en heel goed uit. Daarnaast vind ik het ook heel handig om te weten aan welke punten ik moet werken. Wat ik ook goed van de test vindt is dat het bijna lijkt alsof je mij persoonlijk goed kent en precies weet waar ik nu sta in het leven. Dat geeft aan dat het een hele goede test is.
Steven Saro
Sollicitant MullerVisual
“Over de duidelijk kan ik zeggen perfect: helder, duidelijk, transparant, begrijpbaar en vormt een totaal beeld van de betreffende persoon.
Het meest waardevolle aan de test vond ik de persoonlijke benadering en het verkrijgen van informatie omtrent de punten van aandacht naar je persoon zelf. Ik zelf zal hier terdege in de toekomst rekening mee gaan houden.”

Ton Kersten
AROS
Ik ben zeer content met de ondernemerstest die de punten behandelt van zowel de ondernemer als de persoon erachter, want een ondernemer is natuurlijk ook gewoon een mens.
De test laat mij de dingen zien waar ik naar op zoek was namelijk: hoe sta ik als mens momenteel in het leven en hoe geschikt blijk ik als ondernemer?
Wat mij ook aangenaam heeft verrast is de persoonlijke benadering van Eric Snissaert, die rustig de tijd neemt om je op te bellen, de test persoonlijk met je door te spreken en aan te geven wat jouw sterke punten zijn.
Belangrijker is misschien wel dat hij ook ingaat op de verbeterpunten en aan geeft hoe deze verder te ontwikkelen.
Al met al een enorme aanrader wanneer men op zoek is naar antwoorden en hiervoor een test wilt doen, voor startende ondernemers, en voor werkgevers die hun personeel willen laten zien waar zij sterk in zijn en waar zij verbetering nodig hebben.”

Ariën Bos
Fotografie Bos
“Working with Eric Snissaert means: full cooperation with a 100% professional. Personnel testing requires besides specialized know-how: – highly developed communication skills – both written and verbal; – the skill to effectively and emphatically deal with delicate and confidential matters; – the consultant skill to convincingly advice the next step, both by the person who did the test, and the one who commissioned it. Eric has all these qualities! Let me add one more: he is brilliant at telling a person his or her weaknesses, and have this person make a successful move into a positive direction. I know what I’m talking about, as many of my clients have been using his services to their full satisfaction.”
Loek Hopstaken
Hopstaken bedrijfsadvies